Centralny Katalog Bibliotek „Fides”

Podstawy analizy zjawiska psychomanipulacji w nowych kultach religijnych w kontekście prawa jednostki do wolności sumienia i wyznania / (Record no. 1031461)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01753ntm a2200385 i 4500
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20190314011800.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 190301s2009 pl m |000 0 pol c
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx004552767
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis WR 194/UL
język katalogowania pol
zasady opisu rda
instytucja, która sporządziła rekord WR 194/ULs
instytucja, która zmodyfikowała rekord WR 194/JW
046 ## - CZAS POWSTANIA DZIEŁA (ISO)
Pojedyncza data powstania dzieła lub początek okresu powstania dzieła 2009
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Jaworski, Erwin
daty biograficzne (1972- ).
określenie rodzaju współpracy Autor
Nr kontrolny KHW n 2019003718
9 (RLIN) 492803
245 10 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Podstawy analizy zjawiska psychomanipulacji w nowych kultach religijnych w kontekście prawa jednostki do wolności sumienia i wyznania /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Erwin Jaworski ; Papieski Wydział Teologiczny we Wrocławiu.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Wrocław,
data wydania, dystrybucji itp. 2009.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość [6], 266 stron ;
format 31 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Publikacje naukowe
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017029194
9 (RLIN) 364799
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Rękopisy
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2004308197
9 (RLIN) 282922
388 ## - CZAS POWSTANIA DZIEŁA
Okres powstania dzieła 2001-
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017017458
9 (RLIN) 364722
500 ## - UWAGA OGÓLNA
uwaga ogólna Niepublikowana praca doktorska.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
uwaga ogólna Promotor: Marian Wolicki.
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
uwaga dotycząca dysertacji Praca doktorska. Papieski Wydział Teologiczny we Wrocławiu, 2009.
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliografia na stronach 252-266.
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Manipulacja (psychologia)
Nr kontrolny KHW p 2004328178
9 (RLIN) 75168
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Wolność wyznania
Nr kontrolny KHW p 2004323368
9 (RLIN) 55948
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Wolność sumienia
Nr kontrolny KHW p 2004306032
9 (RLIN) 50846
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Sekty i nowe ruchy religijne
Nr kontrolny KHW p 2004300875
9 (RLIN) 49844
655 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - GATUNEK/FORMA
Genre/form data or focus term Rozprawa doktorska
Nr kontrolny KHW p 2017026403
9 (RLIN) 371360
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Psychologia
Nr kontrolny KHW p 2004307970
9 (RLIN) 51291
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Wolicki, Marian
daty związane z nazwą (1941-2017).
określenie rodzaju współpracy Promotor
Nr kontrolny KHW n 94207509
9 (RLIN) 23441
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Papieski Wydział Teologiczny (Wrocław).
określenie rodzaju współpracy Instytucja nadająca stopień
Nr kontrolny KHW n 95210562
9 (RLIN) 25442
942 ## - DODATKOWE DANE KOHA
Rodzaj dokumentu Theses
Holdings
Wycofany Zagubiony Źródło klasyfikacji lub schemat układu Zniszczony Ograniczenie w udostępnianiu Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Numer inwentarzowy Sygnatura Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu
        Tylko w czytelni czasopism   Biblioteka PWT Wrocław Biblioteka PWT Wrocław Archiwum 2019-03-14 D 00190 A-5865 2019-03-14 2019-03-14 Theses

Powered by Koha