Centralny Katalog Bibliotek „Fides”

Dzieje polskiego Kościoła rzymskokatolickiego w południowej Kalifornii / (Record no. 12966)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01263cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field PWTWr9702002
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20150914021900.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 090615s1997 pl a g |001 0 pol c
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx001370798
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis Ł U/zg
instytucja, która sporządziła rekord Ł U/zg
instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/AG
-- Ł U/MRs
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number E-IV-5
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Nowiński, Czesław
daty biograficzne (1922- ).
Nr kontrolny KHW n 96030888
9 (RLIN) 47951
245 10 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Dzieje polskiego Kościoła rzymskokatolickiego w południowej Kalifornii /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Czesław Nowiński.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Wrocław :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. [s.n.],
data wydania, dystrybucji itp. 1997
miejsce druku (Wrocław :
nazwa drukarni "MarMar").
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 272, [27] s., [1] k. mapa złoż., [12] s. tabl. :
oznaczenie ilustracji il., err. ;
format 24 cm.
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Książki
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2004303261
9 (RLIN) 50307
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Indeks.
610 29 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Kościół katolicki
Nr kontrolny KHW p 2004303132
9 (RLIN) 50290
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1989-2000
Nr kontrolny KHW p 2017017464
9 (RLIN) 363221
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1945-1989
Nr kontrolny KHW p 2017017463
9 (RLIN) 363222
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 2001-
Nr kontrolny KHW p 2017017458
9 (RLIN) 364722
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1901-2000
Nr kontrolny KHW p 2017017457
9 (RLIN) 363219
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Parafie
Nr kontrolny KHW p 2004307138
9 (RLIN) 51079
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Duszpasterstwo polonijne
Nr kontrolny KHW p 2004311551
9 (RLIN) 51901
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Stany Zjednoczone (USA)
Nr kontrolny KHW p 2004312939
9 (RLIN) 52298
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Kalifornia (Stany Zjednoczone)
określnik rzeczowy religia
określnik chronologiczny od 1945 r.
Nr kontrolny KHW p 2004742668
9 (RLIN) 425547
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
942 00 - DODATKOWE DANE KOHA
Liczba wszystkich wypożyczeń 0
Rodzaj dokumentu Books
Holdings
Wycofany Zagubiony Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Numer inwentarzowy Sygnatura Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu Kod paskowy Liczba wypożyczeń Liczba odnowień
        Biblioteka Chrystusowców Poznań Biblioteka Chrystusowców Poznań Magazyn główny 2010-06-01 P II 003505 P II 003505 2010-06-01 2010-06-01 Books POZN_TC P II 003505    
        Biblioteka Chrystusowców Poznań Biblioteka Chrystusowców Poznań Magazyn główny 2010-06-01 P II 002923 P II 002923 2010-06-01 2010-06-01 Books POZN_TC P II 002923    
        Biblioteka Kapucynów Zakroczym Biblioteka Kapucynów Zakroczym Magazyn główny 2008-07-01 B 016496 B 016496 2008-07-01 2008-07-01 Books ZAKR_002 B 016496    
        Biblioteka PWT Wrocław Biblioteka PWT Wrocław Magazyn główny 2002-06-27 II-40258 II-40258 2002-06-27 2002-06-27 Books      
        Biblioteka PWT Wrocław Biblioteka PWT Wrocław Magazyn główny 2002-06-27 II-40257 II-40257 2002-06-27 2002-06-27 Books WR_194 10022228    
        Biblioteka WMSD Warszawa Biblioteka WMSD Warszawa Magazyn główny 1998-07-01 B.7228 B.7228 1998-07-01 1998-07-01 Books WA_525 2110000210892    

Powered by Koha