Centralny Katalog Bibliotek „Fides”

Ochrona praw Kościoła w listach pasterskich Prymasa i Episkopatu Polski w latach 1945-1981 / (Record no. 183960)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 02101ctm a2200469 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field 87536
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field SAND 001
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20191220003300.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 190416s1988 pl m |000 0 pol c
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx004594233
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis SAND 001/MK
język katalogowania pol
zasady opisu rda
instytucja, która sporządziła rekord SAND 001/MK
instytucja, która zmodyfikowała rekord SAND 001/MKs
045 2# - ZAKRES CHRONOLOGICZNY ZAWARTOŚCI (ISO)
Sformatowane daty po 9999 roku p.n.e. d1945
-- d1981
046 ## - CZAS POWSTANIA DZIEŁA (ISO)
Pojedyncza data powstania dzieła lub początek okresu powstania dzieła 1988
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Stawny, Stanisław
daty biograficzne (1950-2000).
określenie rodzaju współpracy Autor
Nr kontrolny KHW n 95000741
9 (RLIN) 119058
245 10 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Ochrona praw Kościoła w listach pasterskich Prymasa i Episkopatu Polski w latach 1945-1981 /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Stanisław Stawny ; Katolicki Uniwersytet Lubelski. Wydział Prawa, Prawa Kanonicznego i Administracji.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Lublin,
data wydania, dystrybucji itp. 1988.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 316 kart ;
format 31 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Publikacje naukowe
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017029194
9 (RLIN) 364799
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Rękopisy
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2004308197
9 (RLIN) 282922
388 1# - CZAS POWSTANIA DZIEŁA
Okres powstania dzieła 1901-2000
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017017457
9 (RLIN) 363219
388 1# - CZAS POWSTANIA DZIEŁA
Okres powstania dzieła 1945-1989
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017017463
9 (RLIN) 363222
500 ## - UWAGA OGÓLNA
uwaga ogólna Niepublikowana praca doktorska.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
uwaga ogólna Promotor: Józef Krukowski.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
uwaga ogólna Instytut Prawa Kanonicznego.
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
uwaga dotycząca dysertacji Praca doktorska. Katolicki Uniwersytet Lubelski, Wydział Prawa, Prawa Kanonicznego i Administracji, 1988.
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliografia na kartach 4-16.
610 29 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Kościół katolicki
Nr kontrolny KHW p 2004303132
9 (RLIN) 50290
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1945-1989
Nr kontrolny KHW p 2017017463
9 (RLIN) 363222
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Teologia
Nr kontrolny KHW p 2004305280
9 (RLIN) 50694
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Prawo wewnętrzne związków wyznaniowych
Nr kontrolny KHW p 2008006698
9 (RLIN) 432683
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Prawo kanoniczne
Nr kontrolny KHW p 2004307724
9 (RLIN) 51227
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Wolność wyznania
Nr kontrolny KHW p 2004323368
9 (RLIN) 55948
655 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - GATUNEK/FORMA
Genre/form data or focus term Rozprawa doktorska
Nr kontrolny KHW p 2017026403
9 (RLIN) 371360
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Historia
Nr kontrolny KHW p 2004302085
9 (RLIN) 50089
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Krukowski, Józef
daty związane z nazwą (1936- ).
określenie rodzaju współpracy Promotor
Nr kontrolny KHW n 94203071
9 (RLIN) 868
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Katolicki Uniwersytet Lubelski.
nazwa jednostki podrzędnej Wydział Prawa, Prawa Kanonicznego i Administracji.
określenie rodzaju współpracy Instytucja nadająca stopień
Nr kontrolny KHW n 00071677
9 (RLIN) 45208
942 ## - DODATKOWE DANE KOHA
Rodzaj dokumentu Theses
Liczba wszystkich wypożyczeń 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Źródło klasyfikacji lub schemat układu Zniszczony Ograniczenie w udostępnianiu Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Numer inwentarzowy Liczba wypożyczeń Liczba odnowień Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu
        Korzystanie wyłącznie w czytelni   Biblioteka Diecezjalna Sandomierz Biblioteka Diecezjalna Sandomierz Magazyn podręczny 2006-10-31 91268     91268 SAND_001 00073777 2006-10-31 2006-10-31 Theses

Powered by Koha