Centralny Katalog Bibliotek FIDES

Der Seelsorger im Dienst der Volkserziehung : (Record no. 331121)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01662cam a2200409 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field 39880
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field ELB WSD
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20180509013700.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 061228s1996 gw | |001 ||ger|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
International Standard Book Number 3412061956
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx001881208
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis NUKAT
instytucja, która sporządziła rekord WR O/JG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Bendel, Rainer.
Nr kontrolny KHW n 01022344
9 (RLIN) 213373
245 14 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Der Seelsorger im Dienst der Volkserziehung :
ciąg dalszy tytułu Seelsorge im Bistum Breslau im Zeichen der Aufklärung /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności von Rainer Bendel.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Köln :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Böhlau,
data wydania, dystrybucji itp. 1996.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 564 s. ;
format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Książki
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2004303261
9 (RLIN) 50307
490 1# - TYTUŁ SERII I KSIĄŻKI WIELOTOMOWEJ PODANY W FORMIE NIE DO WYSZUKIWANIA
tytuł Forschungen und Quellen zur Kirchen- und Kulturgeschichte Ostdeutschlands,
ISSN 0532-2081 ;
numeracja Bd. 27
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliogr. s. [511]-548.
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Indeksy.
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1701-1800
Nr kontrolny KHW p 2017017455
9 (RLIN) 363217
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1801-1900
Nr kontrolny KHW p 2017017456
9 (RLIN) 363218
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Katolicyzm
Nr kontrolny KHW p 2004302844
9 (RLIN) 50239
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Duszpasterstwo
Nr kontrolny KHW p 2004301169
9 (RLIN) 49888
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Kościół a państwo
Nr kontrolny KHW p 2004303125
9 (RLIN) 50285
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Szkolnictwo
określnik geograficzny Prusy
Nr kontrolny KHW p 2012032335
9 (RLIN) 212391
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Prusy
Nr kontrolny KHW p 2004313027
9 (RLIN) 182736
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Wrocławska, diecezja (katol.)
określnik chronologiczny 18-19 w.
Nr kontrolny KHW p 2004784106
9 (RLIN) 212134
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Polityka, politologia, administracja publiczna
Nr kontrolny KHW p 2017000273
9 (RLIN) 365923
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII I OPISU KSIĄŻKI WIELOTOMOWEJ - TYTUŁ
tytuł Forschungen und Quellen zur Kirchen- und Kulturgeschichte Ostdeutschlands
ISSN 0532-2081
oznaczenie tomu Bd. 27
Nr kontrolny KHW t 97042412
9 (RLIN) 32302
920 ## - ISBN ZE ZNAKAMI ROZDZIELAJĄCYMI
ISBN 3-412-06195-6
942 ## - DODATKOWE DANE KOHA
Rodzaj dokumentu Książka
Liczba wszystkich wypożyczeń 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Źródło klasyfikacji lub schemat układu Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Numer inwentarzowy Liczba wypożyczeń Liczba odnowień Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu
          Biblioteka WSD Elbląg Biblioteka WSD Elbląg Magazyn główny 2008-05-30 16815     B.13263 ELB_WSD B.13263 2016-04-27 2008-05-30 Książka

Powered by Koha