Centralny Katalog Bibliotek „Fides”

Wolność religii : (Record no. 388815)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01427cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field 24196
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field WL 004
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20190318013800.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 030828s2001 pl |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
International Standard Book Number 8372850704
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny zz2003889648
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis OLSZT 003/HP
instytucja, która sporządziła rekord OLSZT 003/HP
instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/HP
-- OLSZT 003/JGs
-- LUBL KUL/GWs
-- TOR U/ENs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
język tekstu pol
język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego dla przekładów und
245 00 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Wolność religii :
ciąg dalszy tytułu wybór materiałów, dokumenty, orzecznictwo /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności tł. i oprac. Tadeusz Jasudowicz.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Toruń :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. TNOiK "Dom Organizatora",
data wydania, dystrybucji itp. 2001.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 352, [1] s. ;
format 24 cm.
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Indeks.
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1701-1800
Nr kontrolny KHW p 2017017455
9 (RLIN) 363217
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1801-1900
Nr kontrolny KHW p 2017017456
9 (RLIN) 363218
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1901-2000
Nr kontrolny KHW p 2017017457
9 (RLIN) 363219
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Umowy międzynarodowe
określnik chronologiczny 19-20 w.
Nr kontrolny KHW p 2004677527
9 (RLIN) 67206
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Orzecznictwo międzynarodowe
określnik geograficzny Europa
określnik chronologiczny od 1945 r.
Nr kontrolny KHW p 2004606765
9 (RLIN) 276718
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Prawo międzynarodowe
Nr kontrolny KHW p 2004307734
9 (RLIN) 51231
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Wolność wyznania
Nr kontrolny KHW p 2004323368
9 (RLIN) 55948
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Prawa człowieka
Nr kontrolny KHW p 2004307705
9 (RLIN) 51218
655 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - GATUNEK/FORMA
Genre/form data or focus term Źródła historyczne
Nr kontrolny KHW p 2004302086
9 (RLIN) 50090
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Prawo i wymiar sprawiedliwości
Nr kontrolny KHW p 2017000277
9 (RLIN) 366105
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Jasudowicz, Tadeusz
daty związane z nazwą (1944- ).
określenie rodzaju współpracy Tł.
Nr kontrolny KHW n 93081073
9 (RLIN) 29125
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa.
nazwa jednostki podrzędnej Dom Organizatora.
kod rodzaju współpracy Wydawca
Nr kontrolny KHW n 2012130368
9 (RLIN) 123700
920 ## - ISBN ZE ZNAKAMI ROZDZIELAJĄCYMI
ISBN 83-7285-070-4
942 ## - DODATKOWE DANE KOHA
Rodzaj dokumentu Books
Liczba wszystkich wypożyczeń 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Źródło klasyfikacji lub schemat układu Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Dostawca / sposób nabycia Numer inwentarzowy Liczba wypożyczeń Liczba odnowień Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu
          Biblioteka WSD Włocławek Biblioteka WSD Włocławek Magazyn główny 2009-07-01 D (1/2009) I 42226     I 42226 WL_004 I 42226 2009-07-01 2009-07-01 Books

Powered by Koha