Centralny Katalog Bibliotek „Fides”

Przestrzeń wolności religijnej w Polsce, Czechach i Niemczech : (Record no. 643962)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 02249cam a2200517 i 4500
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20181102015600.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 170522s2017 pl |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
International Standard Book Number 9788363839499
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx004017673
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis POZN U/EM
instytucja, która sporządziła rekord POZN U/EM
instytucja, która zmodyfikowała rekord POZN U/RD
-- POZN U/GZs
045 2# - ZAKRES CHRONOLOGICZNY ZAWARTOŚCI (ISO)
Sformatowane daty po 9999 roku p.n.e. d1501
-- d2017
046 ## - CZAS POWSTANIA DZIEŁA (ISO)
Pojedyncza data powstania dzieła lub początek okresu powstania dzieła 2017
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number U-VIII
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Sosnowska, Małgorzata
dopowiedzenie (prawo).
Nr kontrolny KHW n 2017052309
9 (RLIN) 388288
245 10 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Przestrzeń wolności religijnej w Polsce, Czechach i Niemczech :
ciąg dalszy tytułu analiza prawna /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Małgorzata Sosnowska, Piotr Szymaniec, Ewa Tuora-Schwierskott.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Wałbrzych :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Wydawnictwo Uczelniane Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Angelusa Silesiusa,
data wydania, dystrybucji itp. 2017.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 266 s. ;
format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Książki
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2004303261
9 (RLIN) 50307
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Publikacje naukowe
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017029194
9 (RLIN) 364799
388 1# - CZAS POWSTANIA DZIEŁA
Okres powstania dzieła 2001-
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017017458
9 (RLIN) 364722
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliogr. s. 247-266.
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1501-1600
Nr kontrolny KHW p 2017017453
9 (RLIN) 363215
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1601-1700
Nr kontrolny KHW p 2017017454
9 (RLIN) 363216
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1701-1800
Nr kontrolny KHW p 2017017455
9 (RLIN) 363217
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1801-1900
Nr kontrolny KHW p 2017017456
9 (RLIN) 363218
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1901-2000
Nr kontrolny KHW p 2017017457
9 (RLIN) 363219
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 2001-
Nr kontrolny KHW p 2017017458
9 (RLIN) 364722
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Prawo wyznaniowe
Nr kontrolny KHW p 2004307751
9 (RLIN) 51239
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Wolność wyznania
Nr kontrolny KHW p 2004323368
9 (RLIN) 55948
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Czechy
Nr kontrolny KHW p 2004312592
9 (RLIN) 287480
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Niemcy
Nr kontrolny KHW p 2004312634
9 (RLIN) 52123
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Polska
Nr kontrolny KHW p 2004313023
9 (RLIN) 52349
655 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - GATUNEK/FORMA
Genre/form data or focus term Monografia
Nr kontrolny KHW p 2017017658
9 (RLIN) 364718
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Historia
Nr kontrolny KHW p 2004302085
9 (RLIN) 50089
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Prawo i wymiar sprawiedliwości
Nr kontrolny KHW p 2017000277
9 (RLIN) 366105
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Szymaniec, Piotr.
Nr kontrolny KHW n 2008056551
9 (RLIN) 388287
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Tuora-Schwierskott, Ewa
daty związane z nazwą (1965- ).
Nr kontrolny KHW n 00050179
9 (RLIN) 388286
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Angelusa Silesiusa (Wałbrzych).
nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo Uczelniane.
kod rodzaju współpracy Wydawca
Nr kontrolny KHW n 2012028953
9 (RLIN) 272623
856 48 - LOKALIZACJA ELEKTRONICZNA
Materials specified Okładka
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx004017673.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx004017673.jpg</a>
856 41 - LOKALIZACJA ELEKTRONICZNA
Materials specified Spis treści
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx004017673.pdf">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx004017673.pdf</a>
920 ## - ISBN ZE ZNAKAMI ROZDZIELAJĄCYMI
ISBN 978-83-63839-49-9
942 ## - DODATKOWE DANE KOHA
Rodzaj dokumentu Books
Holdings
Wycofany Zagubiony Źródło klasyfikacji lub schemat układu Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Dostawca / sposób nabycia Numer inwentarzowy Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu
          Biblioteka PWT Wrocław Biblioteka PWT Wrocław Magazyn główny 2017-09-04 d II-72252 II-72252 WR_194 10089759 2017-09-04 2017-09-04 Books

Powered by Koha