Centralny Katalog Bibliotek FIDES

Modlitwa rachunku sumienia : (Record no. 644653)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01543cam a2200385 i 4500
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20190808001500.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 170912s2017 pl |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
International Standard Book Number 9788327701756
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx004110019
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis WR 194/KB
instytucja, która sporządziła rekord WR 194/KB
instytucja, która zmodyfikowała rekord WR 194/DA
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
język tekstu pol
język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego dla przekładów eng
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number K-XIV
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Gallagher, Timothy M.
Nr kontrolny KHW n 2015138152
9 (RLIN) 218236
245 10 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Modlitwa rachunku sumienia :
ciąg dalszy tytułu św. Ignacy uczy jak modlić się naszą codziennością /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Timothy M. Gallagher OMV ; przełożył Marek Chojnacki.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
wyrażenie wprowadzające wariant tytułu Tyt. oryg.:
tytuł Examen prayer :
ciąg dalszy tytułu Ignatian wisdom for our lives today
250 ## - OZNACZENIE WYDANIA
oznaczenie wydania Wznowienie 2017.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Kraków :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Wydawnictwo WAM,
data wydania, dystrybucji itp. 2017.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 257 s. ;
format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
uwaga ogólna Tyt. oryg.: The examen prayer : Ignatian wisdom for our lives today.
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliogr. s. 256-267.
610 29 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Jezuici
Nr kontrolny KHW p 2004307601
9 (RLIN) 51178
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1501-1600
Nr kontrolny KHW p 2017017453
9 (RLIN) 363215
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Rachunek sumienia
Nr kontrolny KHW p 2004319024
9 (RLIN) 54958
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Katolicyzm
Nr kontrolny KHW p 2004302844
9 (RLIN) 50239
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Duchowość
Nr kontrolny KHW p 2013032271
9 (RLIN) 179427
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Duchowość ignacjańska
Nr kontrolny KHW p 2019029265
9 (RLIN) 508239
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Chojnacki, Marek
daty związane z nazwą (1963- ).
określenie rodzaju współpracy Tł.
Nr kontrolny KHW n 2006136923
9 (RLIN) 21903
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo WAM (Kraków).
kod rodzaju współpracy Wydawca
Nr kontrolny KHW n 97047508
9 (RLIN) 48039
920 ## - ISBN ZE ZNAKAMI ROZDZIELAJĄCYMI
ISBN 978-83-277-0175-6
942 ## - DODATKOWE DANE KOHA
Rodzaj dokumentu Książka
Liczba wszystkich wypożyczeń 1
Holdings
Wycofany Zagubiony Źródło klasyfikacji lub schemat układu Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Dostawca / sposób nabycia Numer inwentarzowy Liczba wypożyczeń Liczba odnowień Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia Cena ważna od Typ zasobu
          Biblioteka PWT Wrocław Biblioteka PWT Wrocław Magazyn główny 2017-09-14 k II-72485 1 1 II-72485 WR_194 10089831 2018-04-10 2017-12-05 2017-09-14 Książka
          Biblioteka WSD Drohiczyn Biblioteka WSD Drohiczyn Magazyn główny 2019-08-28   A-09995     A-09995 DROH_WSD 01354027 2019-08-28   2019-08-28 Książka

Powered by Koha