Centralny Katalog Bibliotek FIDES

Luter : (Record no. 647075)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01580nam a2200433 i 4500
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20171004012000.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 171003s2017 pl a |000 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
International Standard Book Number 9788380791695
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx004129414
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis KAT U/DL
instytucja, która sporządziła rekord KAT U/DLs
instytucja, która zmodyfikowała rekord KAT U/MP
045 2# - ZAKRES CHRONOLOGICZNY ZAWARTOŚCI (ISO)
Sformatowane daty po 9999 roku p.n.e. d1483
-- d2017
046 ## - CZAS POWSTANIA DZIEŁA (ISO)
Pojedyncza data powstania dzieła lub początek okresu powstania dzieła 2017
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number E-XVI-4
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Lisicki, Paweł
daty biograficzne (1966- ).
Nr kontrolny KHW n 95001288
9 (RLIN) 47314
245 10 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Luter :
ciąg dalszy tytułu ciemna strona rewolucji /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Paweł Lisicki.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Warszawa :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Fronda,
data wydania, dystrybucji itp. cop. 2017.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 319 s. :
oznaczenie ilustracji il. ;
format 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Książki
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2004303261
9 (RLIN) 50307
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Literatura faktu, eseje, publicystyka
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017029191
9 (RLIN) 365113
388 ## - CZAS POWSTANIA DZIEŁA
Okres powstania dzieła 2001-
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017017458
9 (RLIN) 364722
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliogr. s. 317-319.
600 19 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Luter, Marcin
daty biograficzne (1483-1546)
Nr kontrolny KHW p 2004310028
9 (RLIN) 51699
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1401-1500
Nr kontrolny KHW p 2017017452
9 (RLIN) 363214
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1501-1600
Nr kontrolny KHW p 2017017453
9 (RLIN) 363215
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 2001-
Nr kontrolny KHW p 2017017458
9 (RLIN) 364722
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Ewangelicyzm augsburski
Nr kontrolny KHW p 2004301476
9 (RLIN) 49971
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Katolicyzm
Nr kontrolny KHW p 2004302844
9 (RLIN) 50239
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Reformacja
Nr kontrolny KHW p 2004308114
9 (RLIN) 51320
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Wpływ i recepcja
Nr kontrolny KHW p 2017017183
9 (RLIN) 367986
655 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - GATUNEK/FORMA
Genre/form data or focus term Publicystyka
Nr kontrolny KHW p 2004308000
9 (RLIN) 51306
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Historia
Nr kontrolny KHW p 2004302085
9 (RLIN) 50089
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Fronda Pl.
kod rodzaju współpracy Wydawca
Nr kontrolny KHW n 2012039393
9 (RLIN) 47474
920 ## - ISBN ZE ZNAKAMI ROZDZIELAJĄCYMI
ISBN 978-83-8079-169-5
942 ## - DODATKOWE DANE KOHA
Rodzaj dokumentu Książka
Liczba wszystkich wypożyczeń 5
Holdings
Wycofany Zagubiony Źródło klasyfikacji lub schemat układu Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Dostawca / sposób nabycia Koszt nabycia Numer inwentarzowy Liczba wypożyczeń Liczba odnowień Sygnatura Kod paskowy Wypożyczony Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia Cena ważna od Typ zasobu Cena zastępcza
          Biblioteka Chrystusowców Poznań Biblioteka Chrystusowców Poznań Magazyn główny 2017-11-21     II 16462     II 16462 POZN_TC II 16462   2017-11-21   2017-11-21 Książka  
          Biblioteka Główna OFM Poznań Biblioteka Główna OFM Poznań Magazyn główny 2018-05-24     II 19447     II 19447 POZN_279 II 19447   2018-05-24   2018-05-24 Książka  
          Biblioteka PWT Wrocław Biblioteka PWT Wrocław Magazyn główny 2017-12-15 d   II-73130 4   II-73130 WR_194 10091029 2020-04-01 2020-02-01 2020-02-01 2017-12-15 Książka  
          Biblioteka Salezjanów Kraków Biblioteka Salezjanów Kraków Magazyn główny 2018-02-27     OGL 76 519     OGL 76 519 KR_SDB OGL 76 519   2018-02-27   2018-02-27 Książka  
          Biblioteka Seminaryjna we Wronkach Biblioteka Seminaryjna we Wronkach Filia: WSD Wronki 2019-12-03     B 37545     B 37545 POZN_279_W B 37545   2019-12-03   2019-12-03 Książka  
          Biblioteka WSD Kraków Biblioteka WSD Kraków Magazyn główny 2017-11-20 K -- C001176/2017/BAT (357/2017/Z/5) 23.94 58401/2017     HK-01686 KR_WSD 00561280   2017-11-20   2017-11-20 Książka 23.94
          Biblioteka WSD Legnica Biblioteka WSD Legnica Magazyn parter 2017-10-06 zakup - Fronda Pl. Sp. z o.o. Warszawa Paragon nr: PA 202/XLM/10/2017 42.00 B 47457 1 3 B 47457 LEG_WSD 159029 2019-02-28 2017-10-23 2017-10-23 2017-10-18 Książka  
          Biblioteka WSM SCJ Stadniki Biblioteka WSM SCJ Stadniki Magazyn główny 2019-06-08     T 4996     T 4996 STAD_001 T 4996   2019-06-08   2019-06-08 Książka  

Powered by Koha