Centralny Katalog Bibliotek „Fides”

Jezuici w Piotrkowie / (Record no. 70520)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01123cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field PWTWr0900507
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20200730015200.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 120313s1995 pl a |000 0 pol
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx002410807
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis NUKAT
instytucja, która sporządziła rekord KR U/ES
instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/moz
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number E-IV-6
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number E-VIII-4
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Paluszkiewicz, Felicjan
daty biograficzne (1931-2006).
Nr kontrolny KHW n 94209333
9 (RLIN) 29829
245 10 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Jezuici w Piotrkowie /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Felicjan Paluszkiewicz.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Piotrków :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. [nakł. autora],
data wydania, dystrybucji itp. 1995.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 16 s. :
oznaczenie ilustracji il. ;
format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliogr. s. 2.
610 29 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Jezuici
Nr kontrolny KHW p 2004307601
9 (RLIN) 51178
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1901-2000
Nr kontrolny KHW p 2017017457
9 (RLIN) 363219
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1801-1900
Nr kontrolny KHW p 2017017456
9 (RLIN) 363218
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1701-1800
Nr kontrolny KHW p 2017017455
9 (RLIN) 363217
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1601-1700
Nr kontrolny KHW p 2017017454
9 (RLIN) 363216
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Piotrków Trybunalski (woj. łódzkie)
Nr kontrolny KHW p 2004312655
9 (RLIN) 465602
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Polska
Nr kontrolny KHW p 2004313023
9 (RLIN) 52349
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
942 00 - DODATKOWE DANE KOHA
Liczba wszystkich wypożyczeń 0
Rodzaj dokumentu Books
Holdings
Wycofany Zagubiony Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Numer inwentarzowy Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu
        Biblioteka PWT Wrocław Biblioteka PWT Wrocław Magazyn główny 2009-01-22 II-55052 II-55052 WR_194 10062403 2009-01-22 2009-01-22 Books

Powered by Koha