Centralny Katalog Bibliotek „Fides”

Podstawy stosunków prawnych między państwem a Kościołem / (Record no. 83039)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01754cam a2200421 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field PWTWr1200362
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20201221015100.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 110617s2010 pl |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
International Standard Book Number 9788388125928
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx002121567
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis SZCZ M/HS
instytucja, która sporządziła rekord SZCZ M/HS
instytucja, która zmodyfikowała rekord WR U/JHs
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number L-IV
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Szewczyk, Roman
dopowiedzenie (prawo kanoniczne).
Nr kontrolny KHW n 01196183
9 (RLIN) 15425
245 10 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Podstawy stosunków prawnych między państwem a Kościołem /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Roman Szewczyk.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Olsztyn :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Studio Poligrafii Komputerowej "SQL",
data wydania, dystrybucji itp. 2010.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 107, [1] s. ;
format 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - TYTUŁ SERII I KSIĄŻKI WIELOTOMOWEJ PODANY W FORMIE NIE DO WYSZUKIWANIA
tytuł Biblioteka Wydziału Teologii Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie ;
numeracja nr 59
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliogr. s. 97-101.
610 29 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Kościół katolicki
Nr kontrolny KHW p 2004303132
9 (RLIN) 50290
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1989-2000
Nr kontrolny KHW p 2017017464
9 (RLIN) 363221
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1945-1989
Nr kontrolny KHW p 2017017463
9 (RLIN) 363222
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 2001-
Nr kontrolny KHW p 2017017458
9 (RLIN) 364722
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1901-2000
Nr kontrolny KHW p 2017017457
9 (RLIN) 363219
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Kościół a państwo
Nr kontrolny KHW p 2004303125
9 (RLIN) 50285
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Wolność wyznania
Nr kontrolny KHW p 2004323368
9 (RLIN) 55948
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Prawo międzynarodowe
Nr kontrolny KHW p 2004307734
9 (RLIN) 51231
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Konkordat z Polską (1993)
Nr kontrolny KHW p 2004315334
9 (RLIN) 52689
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Polska
Nr kontrolny KHW p 2004313023
9 (RLIN) 52349
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Polityka, politologia, administracja publiczna
Nr kontrolny KHW p 2017000273
9 (RLIN) 365923
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Prawo i wymiar sprawiedliwości
Nr kontrolny KHW p 2017000277
9 (RLIN) 366105
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII I OPISU KSIĄŻKI WIELOTOMOWEJ - TYTUŁ
tytuł Biblioteka Wydziału Teologii Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
oznaczenie tomu 59
Nr kontrolny KHW t 01060373
9 (RLIN) 35950
920 ## - ISBN ZE ZNAKAMI ROZDZIELAJĄCYMI
ISBN 978-83-88125-92-8
942 00 - DODATKOWE DANE KOHA
Liczba wszystkich wypożyczeń 0
Rodzaj dokumentu Books
Holdings
Wycofany Zagubiony Źródło klasyfikacji lub schemat układu Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Numer inwentarzowy Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu
          Biblioteka PWT Wrocław Biblioteka PWT Wrocław Magazyn główny 2012-02-18 II-60562 II-60562 WR_194 10072378 2012-02-18 2012-02-18 Books

Powered by Koha