Centralny Katalog Bibliotek „Fides”

Wahrheit befreit : (Record no. 878170)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01495cam a2200373 i 4500
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20191220003300.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 181114s1993 gw g |000 0dger c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
International Standard Book Number 3717109715
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx004464277
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis KR 307/KM
język katalogowania pol
zasady opisu rda
instytucja, która sporządziła rekord KR 307/KMs
046 ## - CZAS POWSTANIA DZIEŁA (ISO)
Pojedyncza data powstania dzieła lub początek okresu powstania dzieła 1993
100 1# - HASŁO GŁÓWNE-NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Meves, Christa
daty biograficzne (1925- ).
określenie rodzaju współpracy Autor
Nr kontrolny KHW n 96033072
9 (RLIN) 40680
245 10 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Wahrheit befreit :
ciąg dalszy tytułu Argumente für den katholischen Glauben gegen die Anwürfe der Moderne aus psychologischer Sicht /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Christa Meves.
250 ## - OZNACZENIE WYDANIA
oznaczenie wydania 1. Auflage 1993: 1.- 5. Tausend.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Stein am Rhein :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Christiana-Verlag,
data wydania, dystrybucji itp. 1993.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 192 strony ;
format 19 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Książki
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2004303261
9 (RLIN) 50307
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Publikacje religijne
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017029198
9 (RLIN) 365237
388 1# - CZAS POWSTANIA DZIEŁA
Okres powstania dzieła 1901-2000
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017017457
9 (RLIN) 363219
388 1# - CZAS POWSTANIA DZIEŁA
Okres powstania dzieła 1989-2000
Source of term dbn
Nr kontrolny KHW p 2017017464
9 (RLIN) 363221
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliografia na stronach 186-189.
610 29 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Kościół katolicki
Nr kontrolny KHW p 2004303132
9 (RLIN) 50290
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Wiara
Nr kontrolny KHW p 2004305770
9 (RLIN) 50776
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Katolicyzm
Nr kontrolny KHW p 2004302844
9 (RLIN) 50239
655 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - GATUNEK/FORMA
Genre/form data or focus term Rozważania i rozmyślania religijne
Nr kontrolny KHW p 2004308308
9 (RLIN) 51365
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Psychologia
Nr kontrolny KHW p 2004307970
9 (RLIN) 51291
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Christiana Verlag.
określenie rodzaju współpracy Wydawca
kod rodzaju współpracy Wydawca
Nr kontrolny KHW n 2014031090
9 (RLIN) 193219
920 ## - ISBN ZE ZNAKAMI ROZDZIELAJĄCYMI
ISBN 3-7171-0971-5
942 ## - DODATKOWE DANE KOHA
Rodzaj dokumentu Books
Holdings
Wycofany Zagubiony Źródło klasyfikacji lub schemat układu Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Numer inwentarzowy Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu
          Biblioteka Misjonarzy Kraków Biblioteka Misjonarzy Kraków Magazyn główny 2018-11-28 151053 Psych. 3397 KR_307 151053 2018-11-28 2018-11-28 Egz. archiwalny

Powered by Koha