Centralny Katalog Bibliotek FIDES

Biblia brzeska : (Record no. 91255)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 01189cam a2200301 i 4500
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20190613013700.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 140402s2013 pl f |100 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
International Standard Book Number 9788391293836
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx003066908
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis WA U/92KP
instytucja, która sporządziła rekord WA U/KP
instytucja, która zmodyfikowała rekord WA U/UJs
-- Ł U/RRs
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number D-II-1-a
245 00 - TYTUŁ I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
tytuł Biblia brzeska :
ciąg dalszy tytułu historia - język - teologia : materiały z konferencji odbytej we Wrocławiu 8 czerwca 2013 roku /
pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności red. Rafał Marcin Leszczyński.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Łódź :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Wydawnictwo Fot-Graf,
data wydania, dystrybucji itp. 2013.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 124 s. ;
format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Typ zawartości Tekst
Kod typu zawartości txt
Żródło rdacontent
337 ## - TRYB ODTWARZANIA
Określenie trybu odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod trybu odtwarzania n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP NOŚNIKA
Typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
630 09 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - TYTUŁ
tytuł Biblia
Nr kontrolny KHW p 2004300429
9 (RLIN) 49769
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Biblia brzeska
Nr kontrolny KHW p 2004325110
9 (RLIN) 73292
655 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - GATUNEK/FORMA
Genre/form data or focus term Materiały konferencyjne
Nr kontrolny KHW p 2004323720
9 (RLIN) 56002
655 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - GATUNEK/FORMA
Genre/form data or focus term Analiza i interpretacja
Nr kontrolny KHW p 2017017486
9 (RLIN) 368388
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 362836
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Leszczyński, Rafał Marcin
daty związane z nazwą (1972- ).
określenie rodzaju współpracy Red.
Nr kontrolny KHW n 2004092258
9 (RLIN) 43570
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element FOT-GRAF (Łódz).
kod rodzaju współpracy Wydawca
Nr kontrolny KHW n 2014031511
9 (RLIN) 125367
920 ## - ISBN ZE ZNAKAMI ROZDZIELAJĄCYMI
ISBN 978-83-912938-3-6
942 ## - DODATKOWE DANE KOHA
Rodzaj dokumentu Książka
Holdings
Wycofany Zagubiony Zniszczony Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Dostawca / sposób nabycia Numer inwentarzowy Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Cena ważna od Typ zasobu
        Biblioteka PWT Wrocław Biblioteka PWT Wrocław Magazyn główny 2014-06-16 z II-65697 II-65697 WR_194 10056953 2014-06-16 2014-06-16 Książka

Powered by Koha