000 02190nam a2200493 i 4500
005 20190509012800.0
008 190508s2019 pl f |000 0 pol c
020 _a9788395352003
035 _axx004609428
040 _aKR U/MSo
_bpol
_erda
_cKR U/MSo
045 2 _bd1787
_bd1994
046 _k2019
100 1 _aBielec, Czesław
_d(1934- ).
_eAutor
_eWydawca
_0n 2009153851
_9493911
245 1 0 _aAmerykańska koncepcja rozdziału Kościoła od państwa i jej zastosowanie w szkolnictwie /
_cCzesław Bielec.
260 _a[Kluczkowice] :
_b[Czesław Bielec],
_c[2019].
300 _a136 stron ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
_2dbn
_0p 2004303261
_950307
380 _aPublikacje naukowe
_2dbn
_0p 2017029194
_9364799
388 1 _a2001-
_2dbn
_0p 2017017458
_9364722
500 _aNa podstawie pracy doktorskiej napisanej pod kierunkiem ks. prof. dra hab. Józefa Krukowskiego na Wydziale Prawa Kanonicznego i Świeckiego Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego w Lublinie w 1994 r.
500 _aAdres wydawniczy według BNPol online.
504 _aBibliografia na stronach 131-136.
610 2 9 _aSąd Najwyższy Stanów Zjednoczonych
_0p 2012015280
_9406195
648 9 _a1701-1800
_0p 2017017455
_9363217
648 9 _a1801-1900
_0p 2017017456
_9363218
648 9 _a1901-2000
_0p 2017017457
_9363219
650 9 _aKościół a państwo
_0p 2004303125
_950285
650 9 _aLaicyzacja
_0p 2004303380
_950331
650 9 _aOrzecznictwo
_0p 2004306999
_9182489
650 9 _aReligia (przedmiot szkolny)
_0p 2017017538
_9371599
650 9 _aSzkolnictwo
_0p 2004304828
_950605
650 9 _aWolność wyznania
_0p 2004323368
_955948
651 9 _aStany Zjednoczone (USA)
_0p 2004312939
_952298
655 9 _aOpracowanie
_0p 2017017659
_9364103
658 9 _aEdukacja i pedagogika
_0p 2017000041
_9365632
658 9 _aHistoria
_0p 2004302085
_950089
658 9 _aPolityka, politologia, administracja publiczna
_0p 2017000273
_9365923
658 9 _aReligia i duchowość
_0p 2017000282
_9362836
920 _a978-83-953520-0-3
942 _cBK
999 _c1085078
_d1085078